پشم چینی گوسفند

نوشته شده توسط:علیرضا مولوی | ۱ دیدگاه

وجود کثافت، مدفوع، علوفه، خار یا مادهٔ خارجى در پشم سبب کاهش ارزش اقتصادى پشم مى‌شود. به کار بستن اصول صحیح مدیریت در طول سال سبب تمیز شدن و تمیز نگهداشتن تارهاى پشم مى‌شود. گوسفند معمولاً در شروع بهار پشم‌چینى مى‌شود. پشم چینى یک شغل تخصصى است و احتیاج به مهارت دارد. عمل پشم‌چینى باید در محل تمیزى انجام بگیرد. چندین ساعت قبل از پشم‌چینى به حیوان آب و غذا ندهید و باید پشم را به‌صورت یک تکه از حیوان جدا کرد. در موقع پشم‌چینى نباید حیوان را زخمى نمود. گوسفندانى که پشم رنگى دارند جدا کنید و در آخر سر پشم آنها را بچینید. حیوانات یکساله نیز باید جدا شده و جداگانه پشم آنها چیده شود.

پشم‌هاى نازک، ضخیم، رنگى و کوتاه باید جدا از بقیه دسته‌بندى بشوند. اگر مقدار زیادى مواد خارجى در یک نقطه از بدن حیوان وجود دارد، جدا کرده و جداگانه بسته‌بندى کنید.

پشم را در یک جاى تمیز و خشک تا فروش نگهدارى کنید، هرگز براى بسته‌بندى و انبار کردن پشم از کیسه‌هاى پلاستیکى استفاده نکنید.

  • Shermaine

    Shermaine

    • ۱۳۹۵/۰۳/۰۷ - ۱۶:۰۳:۱۶

    Just signed up on Facebook myself. Just what I needed – another online addiction!Guess where I found your blog? Yeah, Facebook.I read so many US or Canadian based blogs, I just thought I’d expand my horizons a little. So I’ll be checking out your ror28rcoastel&#el30;


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!